Svårt med stora bh storlekar

När det är dags för en handlare att ta in ett sortiment av underkläder stora bh storlekarär de tvungna att köpa fasta mängder i varje storlek. Detta gör att butikerna fylls med de varor som säljer allra mest i de storlekar som är populärast. Detta resulterar i att man enbart tar in en liten mängd med stora bh storlekar. De behövs och kundunderlaget finns men de är inte lika många som de som vill ha en behå i en mycket vanligare storlek.

Kräv ett brett och stort sortiment

De du, din familj och alla du känner kan göra är helt enkelt att ställa krav att det ska finnas stora bh storlekar i butikerna. För om alla kan enas att om att stötta de butiker som vågar tillgodose de flestas behov så har butikerna inget annat val än att köpa in stora bh storlekar. De bekymmer de får gentemot grossister, leverantörer och tillverkare är en strid de får föra på egen hand.

Om butiken gång på gång saknar stora bh storlekar så får du och de som bryr sig om dig sköta sina inköp hos en annan handlare. Men det är enklare sagt än gjort om man bör på en mindre ort. Det kanske bara finns en butik. Tala då med den som är ansvarig för inköpen och om du är en trogen kund kan han eller hon få det att gå runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>