Räkna ut bh storlek på egen hand eller med hjälp av en butik

När man ska räkna ut bh storlek så finns det flera sätt du kan göra detbh storlek på. Dels kan du gå till en butik som är specialiserad på att sälja underkläder i olika modeller och sorter. Gärna en butik som kan det här med att räkna ut bh storlek. De kan antingen hjälpa dig genom att du får testa dig fram och känna efter vilken storlek som passar dig eller så mäter de dig under och runt bysten för att få fram rätt mått och bh storlek.

Räkna ut på egen hand

Att räkna ut sin storlek på egen hand är faktiskt inte så svårt. Det du behöver är ett måttband, en ovadderad bh och en storleksguide. En storleksguide kan du enkelt hitta på nätet både genom att söka efter orden ”räkna ut bh storlek” eller genom att besöka en butik online som säljer underkläder. De har ofta bra storleksguider som hjälper dig med att kunna räkna ut vad för storlek som passar dig.

Tänk på att du bör räkna ut både omfånget samt vilken kupstorlek du ska ha.

Vikten av rätt bh storlek

Att räkna ut sin storlek är viktigt så att du får rätt storlek på den bh du tänker köpa och använda. En bh håller upp brösten och ska verka som ett stöd för dem. Har du då fel storlek så kan det påverka din rygg, din hållning och dessutom göra åverkan på din kropp om exempelvis banden skär in eller liknande. Så se till att räkna ut bh storlek innan ditt köp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>